Preguntes freqüents

Com puc ajudar-te?

Aprenen a conèixer-te a tu mateix i a afrontar les situacions difícils que se’t poden presentar. En primer lloc ajudant-te a aclarir i prendre consciència de quines són les emocions i els comportaments que et limiten. Desprès en la identificació de les idees i creences que causen i mantenen el problema. Finalment dissenyant situacions en les que puguis posar en pràctica tot el que aprens. L’objectiu de la teràpia és que aprenguis a ser autònom en la gestió de les teves emocions i de la teva vida en general.

Quan temps durarà?

La duració de la teràpia depèn de cada cas, però normalment amb 10 sessions se solen adquirir les habilitats necessàries perquè la persona pugui aplicar-ho en la seva vida i seguir millorant amb les seves noves experiències. Normalment no són necessàries més de 20 sessions.

Quan dura la sessió?

La primera sessió és de més d’una hora, ja que és el moment de recollir tota la informació rellevant i poder fer una devolució del problema i acordar uns objectius. La resta de sessions solen ser d’una hora.

Freqüència de les sessions?

La freqüència ha de ser setmanal en les primeres tres o quatre sessions. Després poden espaiar-se a quinzenals i una vegada la persona ja ha adquirit les primeres habilitats, es poden espaiar per valorar com aplica els coneixements en la seva vida i revisar alguns aspectes en que hi hagi alguna dificultat.

© 2020 Tresa Gomis, psicologia - Tots els drets reservats | Tel: +34 655 890 440 | info@psicologiatresagomis.com | Disseny web: puntoyaparte.net

CatalàEspañol